Yayy!!! Pergi Sri Aman :)




Tajuk sound teruja sampai ke bulan je bunyiknya. Apalah yg ada sangat kat small town tu **ada org pernah persoalkan** Well, di Sri Aman ada SUAMI SAYA ye ^_- Bila husband tak dapat balik Kuching gara² still ada duty that weekend...

...So zie lah yg harus ke Sri Aman give him a visit together with our son :) Hehe. Petang ini weols ke sana ^_- Since husband tak izinkan zie drive jauh...sanggup kooo dia dari Sri Aman ambil zie di Kucing....awwww, such a protective husband. love u sayang! ^_^

Sooo...my geng blog di sri Aman...jom meet up weekend ini ^_- winksss.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
JENDELA BERLIAN STORE
-- Click SINI utk view website :)
Pelbagai jenis product kecantikkan
dan kesihatan di jual di sini :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

5 comments:

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum... pergi sri aman?? Wahhh itu kampung kita y tercinta.....

Vee Tarleah Ricky said...

Iboh lupak nangga benak!! :D

MAMA DELYSHA said...

Hihi .. yunk ..lak kita bertemu a..umah2!!

Rosmiza Ali said...

Syoknya dapat jumpa hubby kan? Mieza plak start esok akan back to PJJ ngan hubby.. Huhu..

MissNadia said...

susah juga pjj.. jarang jumpa