Berhati²lah Memandu Ketika Hujan




Pagi ni tadi 2x Zie terserempak dgn accident along the way nak pergi kerja. 1st self accident, 2nd langgar bontot. Yang self accident tu yg zie kesian tengok. Terbabas masuk dalam longkang. Nasib tak terbabas masuk kat dalam longgar besar, kan.

...Hope pemandu tak apa² lah. Pape pun, skrg di kuching dah musim hujan agaknya kot. Asyik hujannnn je setiap hari. So dear pemandu dan penggunggang...please be EXTRA carefull ye. Jgn speeding walaupun kau terlewat sudah ye.

No wonder lah traffic jammed sgtttt teruk tadi. Terpaks Whatsapp boss gtaw lewat. Huhu.









Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

Rosmiza Ali said...

Huhu.. Bahayanya.. Sekarang kat Ipoh pun dah masuk musim hujan.. Alhamdulillah, sejuk sikit.. Zie pun extra careful jugak ye driving musim2 hujan ni..

suezen said...

jgn tgkp gmbr while driving zie...hihi

~♥dieyba_baby♥~ said...

mmg sangat bahaya akk klw hujan.. akk pn hati2 ey bwk kete time hujan..