Inilah Hadiah Dari Blogger Umi






Tadaaa!!! Inilah hadiah yang Umi bagi utk Zie dan Mikail. Awwwwww :)



3pcs Felt Brooches ni untuk zie. Umi sendiri yang buat ni taw. Love her craft works. Sangat kemas :) Thank you yunk!






Mikail plak dapat Learning games :) Yang teruja main dia adalah papa dia. Hehehehe. Lepas puas baru papa dia kasi Mikail main...hiksss.









Masa perjalanan balik Kuching pun si Mikail ni sibuk main mainan yang Aunty Umi dia bagi. Sambil bawa tin kosong. Tak dapat di ambil taw tin tu....if zie ambil, kau nak tgk dia mengamok melalak melolong. Huhu. Mikail mikail. Mabuk darat zie kena Mikail time perjalanan balik Kuching,

....macam2 karenah dia. Tido tak nak....meragam nak. Aduiiiyaiii.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

3 comments:

Rosmiza Ali said...

Seronok Mikail dapat mainan baru.. =)

uchi kay-f Ahmad said...

hehehe...........pinjam boli tak boyz mikail games tue...

~♥dieyba_baby♥~ said...

bagus la bagi mainan tu.. senang anak blaja.. cepat blaja ey mikail