Jumpa Dengan Blogger Mama dan Papa Delysha




Lamaaaa giler tak jumpa dengan si Umi ni taw uols. Dulu, masa baru berkenalan dengan dia di dunia blogging, both of us still lagi anak dara. Now both of us sama-sama dah jadi bini dan emak org! hehe. Rasa cam semalammmm je baru berkenalan :P

...besar dah Deylsha. Dah nak setahun kan, Umi? Aduhhh...lupa den. Hahaha







Envyyyyyyy giler dengan kekurusan dia taw. Sooooooo slim macam anak dara. Apa rahsia weh, mek kongsi dengan Zie. Seriously, semakin comel si Umi ni taw. Lagi lagi dia dah bertudung...bertambah tambah kecomelan dia :)

...my close blogger friend ni ^_-




Mula-mula ingat nak order Golden Wrap. Sekali tgk...nan hado menu tue kat KFC Sri Aman. Uwaaaaa....kecewa giler. Im craving for it, u know :( Memandangkan takde Golden Wrap...zie order family plate je lah. Huhu




2 ketul drumstick aku ngapppp....amazingly weh! Hahaha. Cukup ker zie??? Hehe. Kan zie ni jenis yg makan banyak. Tetiba plak malam tu sikittttt je makan. Kenyang berborak bak kata org tua...hiksss :P






Kedua-dua anak weols "meragam". Kalau ikut plak, blogger Adam pun akan join our meet up gak. Tapi apa leh buat...dia kelewatan dan weols tak dpt jumpa dia. Sebab hanya to make a move because anak weols meragam nak balik....

...well, dah ada anak ni memang tak dpt nk lepak lama lama. Mesti dorg melalak nak balik. Huhuhu.







Uwaaa!!! Baby Delysha tak "mahu" dengan zieee...arghhhh!!! Frust taw zie. Geram nak gendong si comel tinonet tu taw. Tapi itu lah...Delysha "lokek badan". Sedih tau aunty, delysha...huhu




Psssttt....Umi siap kasi Zie dan Mikail hadiah koo. Awww...thank you dear. Susah susah je taw. Segan plak zie datang bawa tangan kosong. Huhu. Nak tahu ape zie dan Mikail dapat??? Tunggu in next entry ye...hihi

Blog Umi -->  CLICK SINI







Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

attyfir said...

dua2 mommy hot..still mcm anakdara

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap nye kfc sis.

Rosmiza Ali said...

Seronoknya dapat jumpa kawan blogger.. Dah ada anak ni biasala, kena ikut mood anak2.. Sampai time dorang meragam, apa pun tak boleh.. Hehe..