Mengidam KFC Golden Wrap






Sebelum pergi Sri Aman lagi dah zie mengidam nak makan KFC Golden Wrap ni taw. Asyik takde rezeki je nak makan :( Mula-mula ingat nk makan di KFC Sri Aman. Alih alih...frusted tertonggeng kooo aku bila tgk di KFC Sri Aman tak served menu tue...sobsobsob.

...Sudahnya minggu lepas, selasa. Zie and my office mates serbu KFC di The Spring. Zie in front row...haha. Keutamaan pada zie yg mengidam nie haaa :P Akhirnyaaa....heaven!




Muka puas hati dan syukur gila bila apa yg di idam idamkan dpt di ngappp! Hehehe. Baru tekak ni tak termimpi mimpi nak makan benda alah tu lagi...lalala






Well, u know me. For me hidangan Golden Wrap ceciput jer. Half kenyangkan perut zie. So of coz noks, Zie order another more dish. Hahaha. Seriously...nampak tampak but have to gak. Kalau tak...kelaparan nanti :P

... Zie try new Ziner Reloaded Burger. Perghhhh! Nangis woooo! Dap dap...yummmm!










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

4 comments:

attyfir said...

tgk entry zie nie
kty pulak teringin Golden wrap ni tau

한나 사카시 said...

kat sini dah takde dah... huaaaa
haritu sangap gile nak makan tapi takde.. udahnye makan snack plate :(

~♥dieyba_baby♥~ said...

nampak sedap la akk.. nyummy :)

Rosmiza Ali said...

Wah! Dap errr.. mieza pun suka golden wrap chicken ni.. tambah plak ada mushroom.. I loike mushroom.. Nyum2!