Papa Terpaksa Tinggalkan Mikail, Ye Nak....






Alololo....kesian plak tgk Mikail setiap kali hubby zie nak balik Sri Aman. sure punya dia akan melalak nangis bagai nak ikut papa dia. Tengok tu dia dok tengok papa dia reversed kereta...huhu




Tapi kali ini, dia tak nangis immediately saat papa dia balik sebab saat ni dia tak fokus sgt. Dok sibuk tertoleh belakang tengok TV....hehe. But once dia sedar papa dia dah takde di rumah....apa lagi koooo uols...

...melalak ler jawapnya and asyik pimpin tangan zie ke pintu konon² nak ajak zie cari papa dia la tue. Hemprhhh...sorry ye Mikail, demi rezeki...kita terpaksa berjauhan dgn papa. semoga suami zie cepat dpt transfer.

Zie tak henti berdoa agar suami dpt di tukarkan ke Kuching. walaupun harapan seakan 1/100 :(











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

6 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

amin akk.. ada hikmah sume tu akk.. harap akk sbr.. akk mmg seorang yang kuat.. suport akk dr balik sentiasa :)

edda(",) said...

Zie, sarawak kat mana? Edda bulan5 nanti dah stay kat sarawak coz ikut husband... boleh jumpeeee...heehehhe

Linda said...

Alahaii..sian dia...

sYiRa LoKMaN said...

ALAHAI..SIANNYEEE

attyfir said...

alor sian mikail.. bijak dah dia
jgn berhenti berdoa tau zie..
inshallah pasti allah akan makbolkan nanti.

Honey Choco said...

mudah-mudahan doa ktk termakbul kak..aminnn..
Sedih ngga mikail=(