Renovate Pagar Rumah :) 20% Progress






Zie dan husband bulan ini buat renovation rumah sikit sikit. Bermula dengan pagar rumah dulu. Renovate rumah ni tak boleh mendadak one go. Bankrupt nanti. Kena pelan pelan. Once adalah rezeki lebih (melekat duit bonus sebenarnya)....baru buat.

...tak nak berhutang dengan bank. Cukup lah hutang study dan keta je. Huhu





Upah opis mate zie yg buat (Ramzi). Senang sikit nak suruh dia handle from A-Z. Orang yg boleh dipercayai...hehe. Nak adjust price pun senang gak...hikss. Now progess baru 20% je. Still got a longgggg way to go.

...chaiyok!!! Ramzi dan kawan dia hanya buat during weekend je. Thats yg ada lambat sikit nak siap ^_-









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
CAKE LAPIS SARAWAK QK
-- Click SINI utk view website :)
Dapatkan kek lapis Sarawak anda
hari ini!!Original dari Sarawak
HANYA DI CAKE LAPIS QK


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

1 comment:

Rosmiza Ali said...

Wah! Dah start renovate rumah.. Sakanlah raya tahun ni.. Hehe..