Sarapan dan MUNGKIN Makanan Tengah Hari Juga




Tadi pagi tetiba rasa nak breakfast McD. Nasibbbbbbbb zie turun kerja awal...so sempat ler menyinggah di McD kejap. Psstt...if time pepagi, tak banyak keta parking kat McD. So senang ler zie nak parking...kihkihkih.

....i get myself  a Sausage McMuffin with Egg dan 1 black coffee :) 





Rasanya ini lah juga makanan tengah hari zie kot. Sebab tengah hari during lunch time ni nanti...zie busy nak pi beli barang dapur. Stock makanan basah dah habis. Weekend tak sempat nak beli sebab di serang pening kepala yg teramat sgt. Huhu.

...Kalau sempat tapaw makanan tgh hari baru makan. Kalau tak...dinner je lah baru makan :P Consider diet tidak dirancang. Hehehe. Pape pun, lama tak pekena sarapan McD ^_-











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
CAKE LAPIS SARAWAK QK
-- Click SINI utk view website :)
Dapatkan kek lapis Sarawak anda
hari ini!!Original dari Sarawak
HANYA DI CAKE LAPIS QK


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

3 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

laparrr.. laparrr

Nasuha Puteri Nass said...

Kelihatan sedap dn begitu menyelerakan...

MissNadia said...

ini memang breakfast favourite N.. sedapnya tengok