6th Nuffnang Cash Out :)





Huhu....see the different tak uols? Jumlah masih still aktif berblogging dan berblogwalking dengan jumlah yang kurang aktif blogwalking dan update stories...huhu. Since 2012 zie kurang aktif...terus merundum jatuh kooo earning nuffnang zie...hehehe.

...well, dulu sebelum 2012, still single mingle maaa. Belum ada own keluarga dan commitment. Hanya commited dgn blog je. Tu yg setahun dapat cecah 1K. But now, dah cecah RM100 pun dah syukur. Hehe..

Insya'Allah dalam masa sebulan akan dapat cek dari nuffnang utk 6th payment cash out tu ^_- Alhamdullillah...rezeki berblogging :)











Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

10 comments:

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum.... Alhamdulillah.... Seronoknya.....dpt hasil dr berblog....

misz sheyla said...

banyak jugak yg dapat....ok la tu..dari duduk ngadap tenet xde hasil....merapu dlm blog pun dpt duit gak..heehe

nana kimie said...

wah seronoknya tengok ribu2 tu sis:)

nana kimie said...

wah seronoknya tengok ribu2 tu sis:)

ietams said...

yeyyy tumpang happy

Husna Za said...

nak tanya ye, tau tak napa saya tak bleh nak sign in account nuffnang sy eh.dah lama dah try tak boleh.username password mmg konpem btol.

Mrs Mikko said...

ziiie,
u know wat, aku bru balik dr bcuti kt tmpt kooo...
ada lah aku ternampak tempet keja ko tu, truuus ingat kooo.. wuwuwu

Zie Madini said...

HUSNA ZA
--- kalau tentang tu, tak tahu zie kenapa husna. hehe. try contact nuffnang



MRS MIKKO
--arghhhhh!!! awat tak singgahhhhhh. dpt gak suprise! hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

ALHAMDULILAH AKK..

MissNadia said...

banyaknya.. wahhh