Anak Beranak Layan Games... Hehe




Err...ni story masa bulan 2 aritueeeee ni. Hihi. Masa zie bercuti visit suami zie di Sri Aman dulu tu. Ingat tak? Ini salah satu dari story tertunggak yg tak sempat² nak di storykan...kikiki. Masa di Sri Aman, weols anak beranak ke Games World.

Bila masuk je, tgk benda alah Itik bermusik utk kanak². Apa lagi...try ler Mikail duduk.





sekali tgk....baruuuuu je duduk dia, terus melalak dia nangis ketakutan. Hahaha. Takut kooo dia bila benda alah tu goyang goyang. aduhhh mikail mikail. Rugi token 2 keping taw. Sudahnya terpaksa lah ambil mikail dan biarkan "itik" tu bergerak tanpa pengemudi...hihi.





Mama mikail ni plak lain cerita. Layan lumba kereta koooo noks! Hahaha. Khyusuk kooo kau muka aku! :P





Tgk budak kecik tu....sibuk gak dia bertengek tepi tgk mama dia "berlumba"...hehehehe. Psttt...kalah kooo aku :( huhu. Byk gak games weols cuba that day. Cuma tak berkesempatan je nak ambil gambar. Games Rambo best. 

...main tembak². I loveeee action games. mencabar! :P










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
TOP LEADER CIRCLE
-- Click SINI utk view website :)


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

3 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh akk.. msti best kan.. anak diba suka btl naik bnde alah tu sume.. xnk trn..

Nadya Honey said...

skali skala kuar jalan2 main game camtu pun best juga..

MissNadia said...

selalu bagi anak naik machine car.. suka betul dia