Semakin Comel Mikail Pakai Baju Comel.. hehe




Masih ingat lagi tak tentang beli beg dan baju pooh untuk mikail di online store sendiri? If tak ingat, boleh baca balik kat link --> INI :) Order hari khamis minggu lepas, jumaat lepas sdah sampai. Only take 1 day sahaja...hehe ^_-







Hehehe...tadaa!! Mikail berbaju baru weh! Sangatttt sangatttt serasi kulit mikail dgn warna kuning. Semakin menyerlah keputihan dia zie tengok..hehe. If uols tgk live...kompom uols bila tgk mikail jd "eee...geramnyaaa"...  ceaaa. Hehehe

...Siapa berminat nak beli baju dan bag bee tu. Boleh lah ke website niaga zie or email me at princessredbloodsnow@gmail.com ye ^_-



P/S:
Ada banyak stories nak di ceritakan.
Tapi itulah, asyik takde masa je nak
update stories di blog ni. semakin terabai
kooo blog kesayangan zie ni :(










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
CAKE LAPIS SARAWAK QK
-- Click SINI utk view website :)
Dapatkan kek lapis Sarawak anda
hari ini!!Original dari Sarawak
HANYA DI CAKE LAPIS QK


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

6 comments:

hana bunga said...

Comelnyaaaa mikail! Terserlah putih gebu kulit si comel ni kan kak zie.. Mamanya pun putih gebu anaknya haruslah comel mcm mama dia juga.. =)

Humairah Jimat said...

wa..kiut ehh..hehe.

LydSunshine said...

Comelnye baju dan tuan punye baju tu.

uchi kay-f Ahmad said...

pasni dh boli jadi model "orang kuning" tuk digi lah centu....hehehe.. opss

Honey Choco said...

Nang serasi mikhail makei color kuning ko..putih na anak kitak kak..cute!

MissNadia said...

comel la budak kecik ni.. ishh geram