Benjol Dahi Mikail :(



Hati ibu mana yg tak sebak bila sampai sampai je kat rumah dari kerja....tengok tengok anak berkeadaan ginie :( Ada babysitter pun....still lagi kerja kerja mandikan anak emak zie yg buat...

...emak zie sakit, thats why zie ambil babysitter utk jaga Mikail di rumah skrg...but then, stillll juga emak yg uruskan mikail.

Kecewa sgt2 zie....



Mikail terjatuh di bilik mandi masa emak zie mandikan dia. Terlepas dari pegangan tgn dia sebab mikail kan hyper...sure tak reti dok diam even timw mandi...

...as a result, mikail terjatuh kepala terhempas ke lantai :( Kesian mikail dan kesian gak kat emak...panic emak zie.

Masa tu sgttt sgttt geram dan marah dan kesal dgn mikail's babysitter. Sibuk buat kerja lain dan biarkan emak yg buat. Common lah...i paid u bah **sigh**




Lepas maghrib...zie terus bawa mikail ke klinik. Nasib mikail tak ada apa apa. Cuma benjol je lah. Doktor kata if selepas dia terjatuh dia pengsan atau muntah...

...bermakna gegaran otak dan MESTI terus bawa hospital (so...new parents, sila take note ek). Tp kes mikail tak gitu....syukur alhamdulillah....





Doktor hanya bagi ubat sapu nie je :) Now kepala mikail dah hilang but kesan benjol still ada sedikit lah. 

...kata emak nanti nanti akan hilang. Syukur sgt sgt mikail tak apa apa...alhamdulillah ;)







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::


2 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

alhamdulilah akk x ada pape.. anak diba pn slalu juga jatuh.. kdang2 benjol luka2.. kita sbgai ibu msti rsau kan.. tp mikail kuat, syukur x ada pape..

Zaidalifah Hussin said...

SALAM ZIE,
LAMA TAK LAWAT BLOG NI , DAH BESAR MIKAIL...

HARAPAN BONDE, BENJOL KAT KEPALA TU CPT SEMBUH...

CIAN MIKAIL