Cuba Beli Sebiji Handbag Dari Supplier Bag Saya


Yuuhuuu...skrg ni zie dah start berjual designer inspired handbag taw uols :) So bila kau berjual...kena lah kau jadi pembeli gak utk experience kan sendiri camne service supplier kau. Baru dapat dengan senang hati berniaga. Hehe :)

...Gitu lah business strategi zie ^_- Hikss. So...minggu lepas i get myself an inspired handbag by Michael Kors :)









Tadaaa!!! Lawa tak? Hehe. Gred AA sahaja...for me berbaloi dgn harga dialah. Ada pelbagai warna taw. Zie semestinya pilih warna merah :) If uols nak skodeng my Designer Inspired hanbags, uols blog terjah kat --> SINI (click word to view)





Tapi itu satu je tak yg best berbeli handbag di online ni...sure ada kesan lipatan cam gnie...huhu. Kesan ginie² memang tak dpt nak dielakkan lah. Takpe...lama² ianya akan ok :) 






Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
TOP LEADER CIRCLE
-- Click SINI utk view website :)


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

4 comments:

nana kimie said...

betul2..memang ada kesan sikit2..takpa la kan sis:)

MissNadia said...

cantiknya handbag tu zie..merah menyerlah

Mizz Coki said...

Hehehe..
saya tau!

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik.. seswai dgn akk.. lagi2 warna kesukaan kann