Gara² Entry Blog... Kawan FB Nak Beli Gak :P


Hari sabtu petang, Zie sefamily ke Wisma Saberka utk beli barang yg kawan kirimkan. Hehe...berpengaruh gak rupanya apa yg zie post di blog ni ^_^ Gara² zie post entry beli USB Fan baru (klik utk view) Sudahnya kawan FB yang juga merupakan my blog reader berkenan koooo. Dia sgt memerlukan kipas gnie² time kerja.

...well, paham sesangat zie. Sebab bila pregnant ni, suhu badan berubah mendadak. Pernah alaminya....hih





Tadaaa!! Kalau zie warna purple....dia pilih warna Pink. comel kooo. Well..katanya dia bukanlah peminat tegar pink. Tapi memandangkan hanya tinggal warna putih, pink dan purple...so dia ambil warna tu je lah.

...kalau warna putih cepat kotor katanya. Warna puple plak....errr, itu dia tak gtaw reason lah. Maybe tak nak sama dgn zie kot. Miahahahaha :P




As for myself...zie belikan wayar USB. sebab wayar charger samsung zie dah sewel sewel kooo. Nak rosak ler tu. alang² dah ke wisma saberkas....grap one for me lah. Price RM25 tapi zie tawarkan...memula tauke tu kasi RM22.

...apa lagi aku... terus mintak RM20 je. ye la...alang alang maaa. Nak agak dia...hiii hiii.






Best taw...wayar dia bila kau charge, berapi...hihi :P Tapi kannn kannnn... ingat nak beli utk diri sendiri. Bila hubby tengok cam lawa je berapi² bagai...dia plak yg mintak. Cehhhh! hehe. Takpe lah...weols exchange wayar je lah..

...sesekali beralah utk suami. Apa salahnya...asyik dia je yg beralah utk zie bila come to new things....hehe.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
CAKE LAPIS SARAWAK QK
-- Click SINI utk view website :)
Dapatkan kek lapis Sarawak anda
hari ini!!Original dari Sarawak
HANYA DI CAKE LAPIS QK


:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

4 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik la usb tu.. berkaler agi tu..

Anisa Anuar said...

terpingin jgk nk beli fan usb tu..

ArELeEz said...

hollohh3..! sgt comel fan tuh. wat hiasan pun cantek gak.

MissNadia said...

N pun guna kipas kecik ni.. usb wayar tu bercahaya cantik la