Penyelamat Sakit Belakang :D


Seminggu lebih zie kena sakit belakang gara² terlampau letih siapkan kerja opis yg semakin hari semakin menimbun :( Dan dan lagi colleague zie akan berhenti nanti. So semua kerja dia (berkait dgn administration) akan kembali pada zie lagi 

...uwaaaaa!!! will be super overloaded again ler jawapnya. Terpaksa sentiasa bawa Ammeltz Yoko Yoko utk muscles pain. Part belakang zie ni haaa...terlampau nah rasa sakit dia. sometimes seriously...rasa nak quit je working kat this company.

serba serba dorg harapkan zie buat. Gaji tak semengah mana. Kerja...mak aiiii, bagai apa :( Sabar je lah...itu yg mampu di buat. But when time comes...akan angkat kaki gak. Tunggu financial stabil dulu **sigh**










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
TREENEA2U.COM
-- Click SINI utk view blog :) Jom beli
produk kesihatan Treenea ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

2 comments:

Myra Jay said...

Myra dok gna ameltz ni utk sapu belakang nagn bahu tp macam tak berapa berkesan

Siti Noor Arfah Umar said...

Assalamualaikum Zie. Semoga Zie bersabar kerana setiap kesakitan yang kita alami itu akan menghapuskan dosa2 yang telah kita lakukan, Insya Allah. =)

Anyway, Zie taknak cuba supplement Shaklee untuk masalah sakit belakang tu? So far banyak response from users cakap bagus untuk masalah lenguh2, sakit sendi and sakit tulang.

Kalau berminat boleh contact me kay.

Arfah Umar
012-592 7912
www.arfahumar.com