Sorry Blog Kesayangan



Aduhhhh...kesian giler tgk blog zie nie. Dulu ianya pernah menjadi satu keutamaan. Now dia di anak tirikan....huhu. Sorry dear blog...takde masa sgt nk update kau. If ada masa seenggang pun, Zie guna buat update online business...hehehe.

Benar kata org, once kau dah ada banyakkkkkk commitment lain, kompom blog akan jd terabai mabai...haha :P Masih ade ke yg sudi membaca blog zie yg semakin kurang aktif ni ek??? huhuhu






Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

4 comments:

Aniz Wonderland said...

Salam zie...sure masih then salah ssorang nya kamek..mek stiap ari tunggu kitak update blog..coz daro blog kitak lah kamek belajar polah bolg kamek sendiri...still keep it on k.

Zie Madini said...

ANIZ WONDERLAND
-- awww...ada juak gik duhal org yg still maok baca blog kmk. hihi. lately terlampau busy kmk. sampey idea nak tulis blog pun sikda..hehe

nak skodeng blog ktk lok eh. hihi

Siti Nariha said...

Hi..blogwalking here..kalau free singgah la kat blog kite..n sudi2 bantu kite tambah follower.. :)

Siti Nariha said...

Hi..blogwalking here..kalau free singgah la kat blog kite..n sudi2 bantu kite tambah follower.. :)