Guna My photo Lagi :(





Sick and tired with fakers **sigh** Uols, Profile picture, dia guna gamba Siti Nurhaliza. Then suddenly, kawan FB zie terkejut bila tgk dia upload "gambar dia"...thats when kawan FB zie informed zie tentang this profile.

...help me to report so that her FB will be block. Paling tidak pun siapa yg kenal dia, suruh dia delete my photo tu ya. Zie tak dpt PM dia sebab her profile in private mode :(



EDITED ON 3:28 PM

Since dia sudah personally minta maaf...so zie edit this pos ye. by blurkan all info yg ada kena mengena dgn dia. Zie puji dia sebab dia berani bersemuka dgn Zie tanpa menghentam zie balik mcm yg lain. At least dia have a gut to say sorry..

...Maaf di terima. But i will not delete this post. Buat pengajaran to those yg suka guna pakai gambar org. W/pun tidak awak tak berniat apa², ketahuilah...ianya akan memberi masalah kpd tuan empunya gambar.

...lagi2 org yg sudah berkahwin macam saya.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyrig

2 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

ada sampai mcm tu skali kan.. xpe2 nnt kita report.. akk hati2 ey..

mynastore said...

Tuan punya photo comel sngat.susah dibendung hehehehe