Alhamdulillah... Hormon Tiroid Emak Berkurangan Sudah


Pada 21 Jun yg lepas, weols bawa emak follow up check utk sakit tiroid dia. Zie daftarkan dia di Clinic Chan at Main Bazaar street :) Pssttt...klinik ayah kepada my 1Sarawak Sister, Felice kooo uols. My Kak Long...hehehe.

...sebulan sekali actually bawa mak follow up :)




Since kali ini husband in town...suruh dia ler yg drive. Dan zie jd mem beso main tunjuk tunjuk jalan je...hahaha. Syorga woooo husband ada di sis :P Once dia back to Sri Aman...terpaksa berdikari lagi...huhu.

...takpe takpe. Baik utk diri zie gak. At least i know how to stand on my own foot, right? :D





Kau tgk Mikail tu uols...memang tak nak berenggang dgn Mak Nek dia. Manja sgt sgt kat Mak Ne dia. Dia nak mak nek dia gak yg pangkukan. Kalau tak di turut...melalak bagai apa. Huhu. By the way...di bawah result emak

::
::
::


Alhamdullillah uols. Jauh dah kurang. Dr. Chan cakap emak adalah one among few peoples yg cepat menurun hormon tiroid dia. Memandangkan sudah menurun, pill tiroid emak hanya perlu makan 2 biji je instead of 4 biji like before.

...Syukur Ya Allah. Ku panjatkan segala puji bagi-MU. Thank juga buat Abg Minie sebab bantu zie dalam pembayaran bill perubatan emak. Zie dgn Abg Minie memang dari dulu lagi, apa² je hal...akan bahagia half :)

...Thanks Allah sebab mengurniakan zie seorang abang yg sangat memahami, bertanggungjawab dan prihatin seperti dia. Alhamdulillah...










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
D'QASEH BEAUTY
-- Click SINI utk view website :)
Jom amalkan pemakanan sunnah
dengan QASEH GOLD yang
Mudah, Murah & Mujarab untuk
kesihatan seisi keluarga :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::







2 comments:

ArELeEz said...

alhamdulillah.. semoga kesihatan ur mak b'tambah2 baik. aminn..

husna zahidi said...

Alhamdulillah smoga ksihatan mak kak zie akan cepat sembuh..:)