Bawa Mikail Ke Muzium




Ni story masa cuti Hari Gawai yg lepas...hehe. baru kesempatan nak story kan di sini..hikss. Memandangkan husband pun in town....so weols tak lepaskan peluang itu utk bawa mikail jalan jalan :)

...destinasi weols adalah --> Muzium :) 







Tengok Mikail tu...teruja nah dia bila di bawa jalan². jalan tak nak di pimpin tangan. Nak dia sendiri yg berjalan...siap bawa bag bagai...hehe. Oh ye, promosi kejap. Beg tu zie ada jual di Online store zie ye. Cuma buat masa ni...jenis bee dah out of stock.

...jenis lagi hado ^_- winkss





Memandangkan tak boleh bergambar dalam muzium...bergambar dgn meriam di luar muzium je lah. Hehe. Tengok anak zie tu...hehehe





Si comel mama...nyawa! ♥


Ni weols nak pergi ke mizium dinasour plak. Seberang jalan mizium yg satu lagi tu je. Jauh ler gak jalan kaki...hehe. Naik tangga jejantas tu yg lemau! haha





Bila sampai sana...sedihnyaaaa. Muzium tu tutup gara² renovation :( So bergambar di luar je lah. Hehehe...Next entry, weols pergi ke aquarium plak :) Dekat dekat situ gak actually...hiksss









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
D'QASEH BEAUTY
-- Click SINI utk view website :)
Jom amalkan pemakanan sunnah
dengan QASEH GOLD yang
Mudah, Murah & Mujarab untuk
kesihatan seisi keluarga :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








3 comments:

sYiRa LoKMaN said...

comelnyaaaa mikail :D

AlyaaIBH said...

mikail dah boleh jalan tanpa dipimpin lagi, dah besar mikail, hehe. makin comel ;)

~♥dieyba_baby♥~ said...

suka nye mikail g jalan2.. comel sangat beg mikail pakai.. kuit muit.. hehe