Berpizzah Hut jom! Hehe





Hehe...dah besar pun still lagi berbaby stroller mikail tu. Datang mood manja dia, tak nak jalan....nak di gendong. Sudahnya husband letak je dalam baby stroller.

...kalau asyik gendong je...lenguh woo tgn. 11kg tu beb...haha :P




Memandangkan hari tu zie ada beli kupon pizza hut, harus koo paksa husband makan kat sini. Haha. Ye lah rugi maaa if beli kupon tapi tak guna...

....lupa plak zie snap kupon. hihi 




Zie kalau makan sup ni mesti kena ada cheese powder tu. kalau tak...bagi zie lah, kurang sikit kenangisan...hehe

...if campur cheese powder tue...nangis wooo rasa. hihi


weols ordee beef pepperoni dan smoke wings. 3 slices seorang...hihi. Wing tu plak...zie semua yg makan. 

...husband tak nak. Apa lagi....ngammm dgn laju ler sambar. haha :p



Hanya tinggal 3 keping je lagi kupon pizza ni. semua available utk delivery dan take away.

...utk dine in tak dpt lah. Ok set...hujung bulab akan redeem semua. hohoho.





Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

2 comments:

ArELeEz said...

mkn hingga 'nangis'.. mmg heaven! he3..

Syuhada Salleh said...

sedapnyee, dah lama x mkn pizza..