Kad Touch N Go Watson




Haritu zie tukarkan kad watson lama zie ke kad Touch N Go ni..Malas nak dgr setiap kali byr adaaaaaa jeee dorg suruh tuka ke kad VVIP katanya...

....so tukar je lah. dpt nanti nanti aman tak di ngiyau dorg lagi...hihi




Cantik ler plak kad ni. soooo ceria gitu...hehe. 




Ni plak a book of voucher in where kebanyakkan benda alah dalam sana kedai or cawangan hanya ada di semenanjung je. 

...boleh hitung dgn jari berapa kerat je voucher yh dpt di redeem di sarawak ni ha...hmprrhh. Tak fair! ceaa...drama :P




Nak dijadikan citer plak...boleh koooo zie tersalah beli maskara. Arghhhhh!!! stress! Zie plak Very Black warna...tp terbeli warna brown??!! Aduhhhhhhhhh!!! bengong ar ;(

Nak tak nak...terpaksa lerr paksakan mata pakai warna tu walaupun kurang sesuai :( Kalau beli lagi....tak nak ah.

...duit terbang lagi kang. Pakai je lah ;P









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
FABULOUSDASH.COM
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
set bersalin yg terbaik. Memenuhi keperluan
ibu berpantang :)


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

1 comment:

Syuhada Salleh said...

xpe, sekali sekala tukar warna..hehe