Kali Ini Baru MERAH DARAH.. hehe



Sabtu lepas husband belanja beli laptop baru kooo...yayyy!!! Ingat lagi tak yg laptop lama zie rosak :( Selepas 5 tahun berkhidmat...akhirnya, rosak gak dia. Memandangkan motherboard yg rosak dan ramai yg cadangkan utk beli baru daripada repair...

...so husband dgn baik hati belanja kita laptop sebuah...hihihi... Happy~




Harus ke Wisma Saberkas utk cari laptop. Sbb kat situ ada byk pilihan. Rambang mata tengok. And as for me...since tak mampu nak beli Apple or Sony, zie pilih brand HP je lah. Kata org OK gak brand ni. Dan dan lagi berwarna merah darah kooo noks...

...mak sokka! Hehe





Free backpack, Free pelbagai jenis tools and cables kat dlm kotak tu dan Free Power Bank. Power bank takde dalam gambar sebab husband awal awal dah rembat. Hehe. Ambil je lah...zie tak memerlukan Power Bank...

Ceaa....kononnn. Yg dulu tu ngiyau survey power bank tu ape, zie oii? Hahaha. Well, mengalah utk suami maa. Dia dah belikan laptop dah syukurrr sgt sgt :)







Zie pilih HP Compact yg ada Intel Pentium. Speed lagi laju dari yg takde Intel Pentium. Memang betul pun uols. Sgt sepantas kilat koooo speed dia :) Pssttt...kalau dulu laptop zie berwarna hijau, skrg berwarna merah ^_^

...ini baru redblood! Its soooooo  ME! hehe. Pape pun, thanks sayang! Nanti turn saya pulak belanja ye ^_- mwah!










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

4 comments:

Siti Asiah said...

Bestnye dapat laptop baru, laptop Asiah pun tunggu nak kn repair gak...tak bleh onn...huhu

attyfir said...

ini baru betul redblood,
rezki dpt lappy baru ni

suezen said...

sekali dpt hadiah..trs dpt hadiah laptop yer....best betul zie

ArELeEz said...

2 x seronok la ni. seronok pertama sbb dpt hadiah lappy. seronok ke-2 sbb dapt kaler red blood. mmg buleh beronok2! he3..