Qaseh Gold Junior untuk Mikail




Ibu bapa mana yg tak mahukan yg terbaik utk anak dorg kan. Zie tidak terkecuali...hehe. Actually lama dah story tentang ni...cuma takde masa nk tulis...hehe. Story 2 bulan yg lepas...hikss ^_^ Memandangkan kesan dan khasiat Qaseh Gold Junior ni sgt bagu utk minda kanak² dan faktor kesihatan....

...zie pun try ler kasi mikail makan :) Ada lah dalam sebulan lepas tu zie bagi, end up...mikail batuk² plak. Maybe sebab manis sgt kot. Anak babysitter zie makan...ok je. Maybe tekak mikail ni ngengade...huhu.

Sudahnya, zie stopkan Mikail makan. Dan selebihnya kasi kat anak babysitter zie je. Memandangkan dia sesuai :) Pape pun...sgt bagus product ni ^_-








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






2 comments:

Cik Anis said...

singgah sini....dh lama lama lama gila x singgah blog k.zie ni ^^

Dila Abdullah said...

Ank dila pon x leh masuk gak mkn kaseh gold ni.. dorg ckp leh cmpur gan air... tp dia x nk... dia lbh suka minum air kosong + suppl myk ikan 1biji yg dila bekalkan dia ngan babysitter. .. myk ikan pon bagus tok otak bdk...try la..