Transformer 4... argghhhh!!! Tak Dapat Tengok di Pawagam :(


Zie dari zaman anak dara sampai skrg sgtttt sgttt menggilai filem transformer ni taw. Dulu time belum ada anak...kompom once sudah ditayangkan di pawagam...CONFIRM muka zie ada di pawagam yg terdekat...hehe.

...tapi utk transformer kali ini **sob sob sob..nangis dulu** ...tak dapat lagi kooooo "se-on-the-spot" gitu. Since ada anak yg masih kecil yang belum tahu erti "tgk wayang"...terpaksa hobi tgk wayang di hentikan...hampir 2 tahun dah zie tak tgk wayang...uwaaaa!!!




Sgttt menggilai Optimus Primeeeee!!! Seriously...sgt teruja nak tgk. Terpaksa lerrr tunggu DVD citer ni dah keluar baru dpt tgk...huhu. Takpe, pengorbanan seorg emak buat anak. Zie bukan jenis yg hantar anak ke babysitter or suruh emak jaga...at the same time kita berhuha huha jadi macam org bujang dan dara...

...no no NO. Will not do that. This is what we called parenting. Banyak masa dan hobi kita kena korbankan demi anak tersayang, setuju dgn zie tak? Hehe. So far, tgk wyg dan tgk bola di stadium...lama sudah zie tinggalkan demi muhamad mikail tersayang...hehe

More prefer jaga dia daripada bersuka ria. Tunggu dia dah kenal benda alah tu semua...baru heret di pergi join sekali..hihi






Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::  ::::::
MYNASTORE
-- Click SINI Kami menjual
barangan import original dari USA.
seperti handbag, jam, wallet, pakaian
dan sebagainya. Boleh hibungi kami
di 0133881138, whatsapp. terima kasih

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






6 comments:

suezen said...

hehe.....so true zie....! i berjimba bila sara kt my ex. :)

Zie Madini said...

SUEZEN
Errr,...bila sara kat ur Ex? meaning dah tu ke suezen. Sorry sis...zie tak tahu...lama tak BW...thats why :(

Syuhada Salleh said...

xlama lg kluar la CD tu kak zie..tak pon tgk je online nnti..jgn sedih2

Cik Nadz said...

Kesiannya zie..takpe..pengorbanan yang sangat berbaloi.

Kte pun minat giler filem transformer. suka bumblebee.hee

p/s:klau tak dpt beli vcd, tengok online kat internet je beb..^^

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Betul tu Zie.Dulu pun YM camtu gak.Bila Yayan dah membesar ni,haa...heret dia skli masuk cinema.Seb baik la well behave,bagi pop corn and air,senyap trus!haha.

Lulu Caldina said...

hoho zie, rugi!! wayang tu best sangat tau..lulu dah tgk ;)