Yayyy!!! Zie Madini Store Sudah Ada Rubber Stamp


Hehe...teruja! My 1st rubber stamp utk online store kesayangan zie. My side income punya sumber...mesti lah sayang ketat-ketatkan. Nah...zie hadiakan mu dgn rubber stamp utk alamat. Suka tak wahai online store kuuu...hehe :D

...Mintak tolong colleague pi buat. Zie mintak tolong jenis yg "paham bahasa" ek uols. Takde nya mintak tolong "tgn kosong"...huhu. 






Tadaaa! Buat yg simple² je. Janji alamat dan number phone tu jelas kelihatan ^_- Pssttt...awal gtaw kat Iskandar (colleague zie) suruh dia request kat tauke tu utk letak red cap. Haha. Nak gak merah koooo rubber stamp...kihkihkih

...kan Redbloodsnow. WAJIB!! Lalalala




Haaaa...kan ke senang. Chop chop dan chop. Mempercepatkan kerja zie dalam mengisi Poslaju consignment note...hikss! Psstt, nak tahu siapa yg sibuk tolong zie buat measurement dan lain-lain??? Suprise suprise...my superior koo uols...haha

...dia jenis Ok je zie beronline bisnes. Janji kerja siap dan tak buat online bisnes dalam waktu bekerja. Noted that, mem! Hahaha :D










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JENNY LILLY BLOG
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








3 comments:

Syuhada Salleh said...

besnye..dah ada rubber stamp..smga bisnes smakin maju ye kak zie..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah zie,semakin maju!i am happy for u dear.. :)

nurul atika said...

waaa.. best2.. smoge trus sukses.. :)

blogwalking sini.. :)