Alhamdulillah... Dapat Rejuvy Dari Eazy Insyira


Isnin lepas, tengah syok syok buat kerja...tetiba poslaju guy masuk hantar parcel. Zie just sign je own behalf sebab ingatkan company punya. Bila nak bagi kat superior zie...terkejut tengok receiver, nama zie. Alololooo...a suprise gift rupanya :D

...bila tgk sender plak, seems tak familiar gak. Sebab nama syarikat beliau. Bila buka...haaa tahu lah zie siapa yg bagi. Hehehe







Zie dapat sekotak Rejuvy + shaker daripada usahawan muda, Eazy Insyira. Seriously uols, bukan nak puji or ape...zie sangat sangat respect dgn dia buat bisnes. Muda² lagi dah berjaya...dah ada butik sendiri. Seriously....dialah sumber inspirasi zie dlm bisnes :D




Haaa ni, zie nak bagi feedback tentang Rejuvy ni uols. Zie actually menghadapi masalah nak buang air besar. Jarang zie dpt buang setiap hari. Selalunya sampai 2-3 hari baru dpt buang air besar. Since zie minum Rejuvy ni...Alhamdulillah uols,  setiap hari zie buang air besar.

...tahi tu just senang je nak di keluarkan. Tak keras bagai. Seriously uols...sgt bagi product ni. Ianya pun bukan sekadar detox saje taw...juga utk bakar lemak a.k.a slimming! Hehe. Zie 3kg dah turun less than a week minum. Tapi tak sure lah sama ada turun sebab berpuasa or sebab ni. Tapi zie rasa both kot...hehe

Sgt bagus Rejuvy ni. Berbaloi dgn harga dia. Hehe. If uols nk tahu tentang product ini dgn lebih lanjut, uols boleh terjah blog dia dan Eazy ek

FB: Pop Donna (click to view)






Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
D'QASEH BEAUTY
-- Click SINI utk view website :)
Jom amalkan pemakanan sunnah
dengan QASEH GOLD yang
Mudah, Murah & Mujarab untuk
kesihatan seisi keluarga :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






4 comments:

Syuhada Salleh said...

femes jgk produk nie skang

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh..best zie dpt gift.. :)

azizah :) said...

best kak dapat hadiah ye

~♥dieyba_baby♥~ said...

blh tambah kurus la akk nnt.. hehe selamat berpuasa..