Baju Raya Mikail Yang Dah Tak "Raya" Sangat..


Lama dah sampai baju mikail ni. Before puasa lagi dah sampai kalau tak silap zie. Cuma zie belum berkesempatan je nak story mori kat sini...hehe. Kebizian maaa. Ni pun update during lunch time :D




Bershopping di online store sendiri...hikss :D Zie beli 2 shirts, 1 topi dan 1 jeans. Happy je Mikail dapat koooo uolsss. Memandangkan dia teruja dpt pakaian baru, harus koo dia nak berposing...hahaha.

::
::
::
::
::

ZMBS015 Polo Inspired Stunning Jeans Set - Blue
Harga: RM69/set (tak termasuk pos)

(click SINI utk view more details)


ZMBT016 Burberry Vest Shirt - Red
Harga: RM37/sehelai (tak termasuk pos)

(click SINI utk view more details)




Owl Cap ni plak dah Sold Out dah dari online store zie...hehe. Tgk uols...nampak kan keterujaan dia dpt barang baru. Hihi. 




Bila hari sabtu time nak jalan²...pakai terus! Hahaha. Sebab tu lah baju buat raya yg dah tak "raya" sangat. Hihi. Takpe...time raya nanti kan ada baju melayu utk dia :P Sabtu ni nanti weols shopping baju Melayu mikail...

...cari warna sedondon :D








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JUS NONI
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
produk kesihatan Jus Noni ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 


Click ----> Here! utk lihat pakej ::


7 comments:

sYiRa LoKMaN said...

amboi..dah bergaya dan baju raya dahhh :)

MissNick said...

Nanti nak raya kena beli baju baru lagi la ni kan mikail ^_-

Zarns Dir said...

baru nak tanya pasal owl cap tu. rupanya dah sold out. cute sangat. zie, tadi akak ada sent email to ur gmail, pls check ya..tq :)

husna zahidi said...

bhehee..siapa yg tak teruja dpt brg baru kan mikhail..

dah besar dah dya, muka daddy, mata mummy..>_<

azizah :) said...

besar dah teruna kak zie ni.. makin comel!

~♥dieyba_baby♥~ said...

alahai comel nye mikail pakai.. so cute la sayangg !!

CHU MAJORFLAVA said...

ngegeh mok mintak gigit mikail..rindunya