Jubah Raya Yang Dah "Tak Raya"



Ingat lagi tak yg zie ever tulis di blog ni yg zie shopping jubah di Nile.com.my? If tak ingat, boleh klik SINI utk baca balik ye :) Minggu lepas actually dah sampai. 

...Baru minggu zie berkesempatan nak tulis di sini...hehe :D 



Sangat sangat dah sangattt puas hati. Jubah warna pink tu, terlampau panjang...takpe, boleh je alter brapa cm nanti. Zie tak cukup tinggi...hehe :D Jubah yg kuning tu plak, panjang jubah perfect utk ketinggian zie. Cuma kain dia ada sedikit nipis lah. 

...kena pakai inner dress di dalam. Baru tak "naked" kau pakai nanti. Hehe. Sooo jom, tgk zie selfie :D
::
::
::
::
::






Hehe...love it sooooo much! Actually jubah ni zie plan nak pakai utk raya nanti. Tapi itu lah...tak tahan jiwa nak pakai. Hahaha. Tu yg TERRRRpakai :D Takpe takpe...1st raya nanti pakai Jubah yg di beli zie Zalora je lah. 

...Jubah yg ni, time visiting nanti² je pakai. Hehehe. Tak perlu "raya" sgt lah...hihihi :D






Hari sabtu 1st time weols sekeluarga iftar kat kedai makan. Selalunya tapaw lauk je or berbuka kat rumah mentua je. Hehe. Since hari sabtu tu weols shopping utk raya...tu yg terus makan di luar je. Cerita tentang iftar plak...esok zie publish entry ye.

...skrg ni 1 hari, 1 entry je publish. Tak dpt nak publish byk² entry dalam sehari mcm dulu² sebab byk giler dah commitment skrg. At least lah ada gak blog ksygn ni berupdate kan kan...hehe





Blog Pilihan Entry Ini :) 

RAFHANAH'S COLLECTION
-- Click SINI utk view Facebook Page :)
Menjual custom made tudung & shawl. Sangat
cantik dan menawa.

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

8 comments:

Aniz Wonderland said...

salam zie, kamek pun cam berminat ngan nile.com ya..semua cdak bloger update pasal nile.com. maok tyk servis cdak postage ke sarawak tok ok x? bapa ari amek masa postage nya

Aniz Wonderland said...

zie..nih latest picture ye..kitak dah kurus wei...jeles kamek..

Zie Madini said...

ANIZ WONDERLAND
Wslm sis. depends juak sis. Kmk makey kangaroo courier. 1-3 days dah sampey

Hehehe...aok, latest gambar kmk kinek tok sis :) Alhamdulillah, dah kurus sikit dh kmk. hehe

Zie Madini said...

ANIZ WONDERLAND
Wslm sis. depends juak sis. Kmk makey kangaroo courier. 1-3 days dah sampey

Hehehe...aok, latest gambar kmk kinek tok sis :) Alhamdulillah, dah kurus sikit dh kmk. hehe

azizah :) said...

lama xmasuk blog kak zie.. wahh kak zie makin cun! stylo la kak

~♥dieyba_baby♥~ said...

cntik la akk baju kuning tu ngn akk.. seswai sangat.. lg2 akk putih kan.,. hehe

CHU MAJORFLAVA said...

bestnya dah shopping raya, kmk org belum ;(

husna zahidi said...

cantik baju kuning tuu..first time tgk kak zie tnpa wrna merah..;D