Jumpa Sudah Bubble Wrap!




Alhamdulillah...thanks kepada colleague zie, Iskandar sebab tolong zie cari bubble wrap ni. Lama zie dok cari...akhirnya jumpa gak. Hehe. Susah sgt taw cari bubble wrap ni. Syukurlah skrg sudah tahu kat mana jual benda alah ni.

...bubble wrap ni utk zie packing eskinol utk di pos kpd customers, uols. :)








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 


Click ----> Here! utk lihat pakej ::

7 comments:

Siti Asiah said...

murah tak Zie mende alah ni?

Rai Ourkizuna said...

saya pun duk cari wrap ni aritu..

MG schmidt said...

yup!
benda ni perlu utk protect brg dr musnah ...hehe

Zie Madini said...

SITI ASIAH
-- Aah sis. murah je RM2 semeter :) Berbaloi. hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

mmg elok utk bt wrap kan..

noraimi syazwani mohd yusoff said...

kat mana ye zie beli bubblewrap ni?

noraimi syazwani mohd yusoff said...

kat mana ye zie beli ni?