Online Shopping di Nile.com.my



Pertama kali zie shopping di Nile.com.my ni kooo uols. Since dorg on Raya Sales...apa lagi nyoppinggggg!!! hehehe. Rambang mata tgk weh..tapi itu lah, since 1st time shopping di sini, tak nak beli byk² dulu...

...takut nanti kualiti kureng. Hehe. So inilah dia hasil rembatan zie semalam :D

::
::
::
::
::


Eh eh! Felixia Yeap lah..hehe. Since raya tahu ni weols sekeluarga bertemakan warna kuning...terus rembat jubah ni :D Nampak kosong...tapi takpe, pepandai lah modified dia ja "meriah" nanti...hehe.

...hanya RM37.50 selepas diskaun. Sebelum diskaun RM79






TERRRRpilih jubah pattern gnie sebab terpengaruh dgn jubah yg Neelofa pakai...haha. Dia ada pakai yg ala² gnie. Cuma Neelofa punya garisan warna tu dipinggang. Yang ini di hujung kain ^_- Hihi

...yang ini plak hanya RM35 je selepas diskaun. Sebelum RM79...syorga ah shopping di sana time sales ni :D Untuk postage plak, dorg charge by weight. So zie hanya byr RM10 (zie pilihi kangaroo courier service...paling murah..haha) je utk postage.

Tak sabar nak tunggu bagi ni sampai ^_-











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 


Click ----> Here! utk lihat pakej ::

5 comments:

ika zulkefli said...

serius murah giler..:)

Syuhada Salleh said...

syu pon baru je lps shopping kat sni..

Andiri rahmah said...

salam kenal ..
cantik ya
:)
minta komentarnya untuk kue ini
http://resepberbagaikueenak.blogspot.com/2014/07/cara-membuat-banana-cake.html

FiZ said...

murah2.haihh.saborkan diri je ni.dah banyak shopping online utk bulan ni.huhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahh!murahh tuuu...rambang mata dibuatnya zie...hihi