Salam Aidil Fitri dari Zie & Keluarga





Baju raya utk hari pertama :) Hehe. Warna Turquoise green :) Jubah zie tu, zie beli di Zalora. Baju mikail tu plak...aduhhh uols, bercinta koooo pi cari warna tu. Susah giler! Nasib baik jumpa gak. Itu pun size besar...rembat je lah.

...dapat gak di pakai buat tahun depan nanti. Hehe





Hari ke dua raya plak, weols bertemakan warna kuning :) Rumah zie ada buat rumah terbuka raya. Tp tak dpt nk snap gambar sgt sebab tak menang kooo tgn layan tetamu. Terima kasih buat yg sudi datang ke rumah terbuka kami sekeluarga ^_-

Buat rakan² blog dan pembaca blog yg beragama islam plak, Selamat hari raya...salam kosong kosong dari zie dan keluarga :) Xoxo




2 comments:

Rosmiza Ali said...

Cantiknya tema raya zie tahun ni.. Selamat hari raya & salam kosong-kosong jgk dari Mieza & suami..😊

Zumie said...

selamat hari raya zie...lama nya tak sembang...btw satu family cute :)