Sampai Sudah Susu Anmum Mikail :)



Ingat lagi tak tentang entry zie dimana zie redeem susu mikail utk 500g??? If tak ingat, boleh click link --> INI utk baca balik ea. Baru hari tu sampai kooo uols. Mula² blur gak zie tetiba ada parcel untuk zie. 

...Sebab seingat zie, mana ada zie shopping online masa tu...hehe.





....Bila buka baruuuuu lah ingat yg zie pernah redeem 500g susu mikail dari pihak pengeluar Anmum. Hehe...happy! Ingatkan tak dpt sebab lama dah...rupanya dapat. Hiksss




Walaupun kotak kemek bagai apa...tapi isi kandungan di dalam kotak still elok :) Itu yg penting. Kalau bungkusan pecah...putih mata ler zie...hehe. Tapi syukurlah...selamat sampai. Rezeki mikail :)

Thank you Anmum! 





Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





2 comments:

Khalid Kyle said...

Makin debab lah mikail lepas ni weee :)


Jom ramai2 kita berombak di Buffet Ramadhan Casa Ombak XD

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

owh..sama ngan yayan la...susu anmum gak dolu2..hehee