Sandal Raya Mikail




Sambungan dari Entry --> Beli Sandal Raya Mikail :) Hehe. Tgk Mikail tu uols, bercinta je cara dia tgk kasut n sandal di dinding tu. Bukannya apa...nak mengacau sebenarnya tu. Hahaha. Tapi kan uols...mcm paham² je dia yg papa dan mama dia nak belikan dia barang baru...

...jelas tergambar keriangan dia. Hehehe. Anak oh anak :D




Tadaaa!!! Inilah dia sandal yg weols belikan. Actualy nak yg brand Adidas. Tapi takde size mikail plak. Habis dah. Tu yg rembat je lah brand Nike...since comel je warna lime green + turquoise. Psstt...tak dan nak tunggu Raya...pakai teros! Hehe :P





Zie beli size 7c. Actually size mikail 4c. Tapi tak kuasa ah nk belikan yg cukup² je. Kan budak cepat membesar. So kena beli yg extra extra berganda lagi besa. Asalkan tak keterlaluan lah kebesarannya...hehe. Dapat pakai lama :)

...Ringan je sandal ni. Apa lagi budak tu...excited dpt brg baru...sampai dalam rumah pun still pakai. Tak nak tanggalkan...hehe. 






Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





3 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

smart nye dia pakai.. comel je

husna zahidi said...

hehehe mestilah excited kan mikail..

azizah :) said...

alala comelnya kasut dia..