Shopping Tudung Pula Di Nile... Hehe


Hehe...minggu lepas yg satu lagi actually dah sampai.  Kali nie zie beli tudung dan rantai ler plak. Rantai tu zie nak bagi kat kakak Zie. Dia suka pakai rantai gitu²...hehe. 2 helai tudung tu barulah utk diri sendiri. Silk Satin Tudung :)





Zie beli 2 warna, ungu dan hitam. RM18.70/sehelai je kooo uols. If kat kedai, RM25 - RM35 sehelai tudung ni di jual taw. Kan dah kata, di Nile sgttt murah. Thats why zie suka shopping kat situ. Hehe. Katanya untuk di pakai raya karang. Tapi...

::
::
::
::
::



Hahahahaha....sudah awal² pakai taw. Mihmihmih :P Alaaa...tak yah nak "raya" sgt lah part tudung ni. If part baju....baru kena tahankan iman sikit utk tak pakai terus...hihi :D Actually kan, zie tak expect tudung ni adalah berjenis tudung bawal. Zie ingatkan shawl...sbb tercari² shawl.

...mula² disappointed. Sbb bagi zie if tudung bawal berjenis satin, zie tak dpt pakai sbb sure akan kemek² part muncung tu. TETAPI...to my surprise, sgtttt senang dipakai dah mudah dibentuk. Kualiti sgttt sgttt bagus.

....Puas hati sgt². Jgn tgk harga murah, kualiti tak bagus ea uols. Kualiti sangat bagus. Now saya bertudung bawal kembali...hiii hiii







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





6 comments:

Cik Nadz said...

nice shawls! tapi tengok zie pakai tak macam bawal pun. macam shawl jek.

Syuhada Salleh said...

murahnye..cantik pulak tu

Zie Madini said...

CIK NADZ
-- Hehe..yeke sis :D tak panas tudung ni taw. suka sgt


SYUHADA SALLEH
-- kannn dik. memang sgt cantik tudung ni. Tebal tapi tak panas. selesa di pakai. akak beli another more 2 colors lagi...repeat order sbb sgt suka.

ComelComot said...

Cool....

~♥dieyba_baby♥~ said...

nice dua2 warna.. tp sy suka warna unggu.. cntik

Norliza Romizi said...

cantik@!@