High Heels Boots... Belated Birthday Gift



Hehehe...excited zie bila pagi ni tadi GDex lenggang kangkong bawa parcel dari Zalora. Hehehe. Sebabnya dlm parcel tu adalah my belated birthday gift dari kawan seopis zie, Ms. Wong. Hehehehe. It only take 1 day utk Gdex hantar parcel...happy!

...so far Gdex courier service dari Zalora tak pernah kelewatan dlm menghantaran barang yg zie order. hehe. Thank you, GDex! Nice job! Well done :D




Sengih lebar, babe! Hihi




Tadaaa!!! My new boots for my boots collection...hihi. I loveeeee boots. yg paras buku lali je lah ek...hehe. Thank you so much, Choo Chooo. I love it so much! Will be my weekend footwear after this. hikss ^_^

...happy giler :D








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::


5 comments:

Rosmiza Ali said...

Cantik yunk! Mieza pun berkenan jugak dengan boots2 ni.. Tapi tak daya nak pakai yang heels cenggini.. Kaki tak tahan.. Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™

nur anis said...

cantiknyaaa..:)

Mizz Coki said...

Hebat GDex,...
zalora is ok mun ngan GDex tpi mun Lazada kah... apa2 brg di order online yg dihantar guna GDex mesti sangkut di Gdex sampey my hubby pernah tumbuk meja gara2 ubat yang di order kamek lambat sampey, diperap GDex di batu tiga sia... madah nak hantar tapi sik. masa ya kamek cuti 2 bulan, kaki kenak selulitis so kamek duak order bio stemcell dan macam2 agik ubat/supplement.

Dayang Syazwani said...

sama weh design boots kitaaaa..
tapak sket!

~♥dieyba_baby♥~ said...

smartt gila la akk kasut tu ! diba pn minat gilaaa.. mmg cool