Melaram dengan Baju Dari Online Store Sendiri


Hehehe....Lawa kan baju ni, uols? Material kain adalah chiffon and come with belt :) If nak...zie ada jual dia online store zie taw ^_- ada 4 warna; Pink, Orange, Purple dan Blue. Uols boleh click link ini --> KLIK SINI! utk tgk lain warna ea. RM58 je free pos :)

Pssttt....meh tgk zie "modelkan" baju jualan sendiri. Hehehe. Yang ini zie beli utk diri sendiri :)

::
::
::
::
::



Tadaaa!!! Aduhh...appeared bam bam ler plak. Tak kesah lah..janji longgar. Hehe. Tp if kau bersize S (size bersize M dan baju bersize M)...rasanya baju dpt penampilan mcm model tu kot. Hahaha :D

Pape pun...i loveeeee this colour! Jom uols shopping dgn zie. Dan gaji kannn...hehe

::
::
::
::





Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::




6 comments:

MG schmidt said...

nice!
nk g usha2 jap la kot2 kenan :)

Rosmiza Ali said...

Cantiknya.. Tapi Mieza ni nak beli baju kena cari yang memang size S.. Kalau free size will appear besar sangat ngn me.. Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™

Mya said...

Cantik dan bersopan.
Sesuai untuk kita kita yang bertudung ni :)

syamimihaziqah said...

Cantikkkk! I love pink hehe :D

Dayang Syazwani said...

aku pn kan dah makin bam bam ah yang... gila banyak baju tak muaaattt..

Ayu Jafri said...

comel!i lovee pink! :)