Zalia Jubah Yang Sangat Cantik!


Raya Hari tu order jubah ini buat raya utk tahun ini :D sengaja beli jubah yg ala² dress gak. Dpt di pakai as casual and as formal :D Hari ini order, esok hari sudah sampai. So far service penghantaran zalora memang tidak mengecewakan zie. 

...tak pernah dorg hantar lewar. Mesti keesokkan hari sampai. Alhamdulillah :)




Cantik taw bag buat letak jubah tu. Memang exclusive sangat...ailike! hehe.




Meh tengok zie pakaikan plak ea...hehe

::
::
::
::
::




I love jubah ni sgt². Kualiti kain sgttttt thumbs up! Sgt puas hati dgn brand Zalia ^_- Psstt...memangkan kawan seopis zie ada bagi zie voucher Zalora off RM50...apa lagi, shopping noks! Haha








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 


Click ----> Here! utk lihat pakej ::







2 comments:

Rosmiza Ali said...

Cantik! ^_^

Dayang Syazwani said...

kalo aku kan yang.. sangat susah cari size.. tau jelah size comel ala budak darjah 6 ni... payah bebenor nak beli on9 or readymade