DIY Cupcake Flag


Memandangkan majlis hari jadi mikail pada hari sabtu ni nanti, semangat koo zie buat DIY sendiri...hehe...

Kali ini zie buat 12 pcs cupcake flag utk cupcake hari jadi mikail nanti 





Inilah hasil nya. Jumaat lepas hampir jam 1am siap taw. Tengok macam simple je buat tapi memakan masa yg lama utk siapkan 12pcs cupcake flag.

...demi anak, ku sanggup berpenat lelah. cewah! hehe




Ginie ler di bila dah di cucuk di cupcake nanti. oh ye, cupcake tu buka  cupcake birthday mikail ek... tu hanya pre-birthday cupcake je...hihi.

....Cupcake zie tempah dgn Medina Chocolate N Cake. Kek birthday mikail nanti, beli dari secret recipe je lah nanti.

Buat majlis kecil2 je nanti. Hanya invite keluarga zie dan keluarga suami je. Lepas tu close friends je ☺ Rumah weols kecik je...tak muat utk ramai org...huhuhu :(






Blog Pilihan Entry Ini :) 
POP DONNA
-- Click SINI utk view website :)
Pop Donna Concept Boutique
No 19 - 1, 1st Floor, Jln BBU 2,
Ayer Keroh 75450 Melaka
Atas PHD, Dima Restaurant
MONDAY (CLOSED)
Open from : 11 am-8.30 pm
popdonnamelaka@gmail.com

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 


Click ----> Here! utk lihat pakej ::





6 comments:

Siti Nurhayati Dollah said...

Puas hati kan bila diy sendiri untuk majlis. Kepuasan berganda orang kata

Rai Ourkizuna said...

simple tapi rumit juga buatnya ya.. tentu mikail happy nanti..

nur anis said...

rajinnya akak..:)

Rosmiza Ali said...

Kreatif & rajin nah Zie ni.. =)
Rosmiza Ali Official Blog™

Nurul Ain Zulkarnaind said...

tak sabar nk tgk majlis hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

nnt bt la tutorial..