Kek Cawan Hari Jadi Mikail




Kalau semalam Zie tayang zie ubah suai kek hari jadi mikail. Hari nie plak zie letak kedikit "kecomelan" kat kek cawan yg comel ini...hiksss!





Zie tempah kek cawan ni dari Medina Chocs & Cakes. Nearby rumah kakak ipar zie, Chu...hehe. Actually zie tempah warna biru cream, sekali tgk, semua warna cream....uwaaa! But zie malas nak cerewet sangat. Ambil je lah tanpa gtaw dia, dia salah buat warna. Hehe.

...small matter je tu :P




Remember dengan cupcake toppers yg zie DIY hari tu? Hehehehe....if tak ingat, boleh refresh memory uols by click this entry --> "Selagi Tak Puas Hati... Selagi Itu Buat" Meh uols tengok hasilnya...hikssss

::
::
::
::
::





Tadaaaa!!!! Haaa...comel tak, comel tak? Hehe. Semua puji comel taw. Vangga mak noks...haha. Sangat² puas hati. Di tambah lagi dgn paper props dan birthday flag yg Chu buat....awesome kau! Next entry zie tayang paper props & birthday flag mikail plak ea.

...lepas tu baru majlis dia. Hihi. 







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
JUS NONI
-- Click SINI utk view web :) Jom beli
produk kesihatan Jus Noni ^_-


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 


Click ----> Here! utk lihat pakej ::





8 comments:

Dayang Syazwani said...

comel ooo yang..
aku pun jnis selagi x puas hati, selagi tu lah buat... hehehe..

smpai kdg2 buat balik pun ada sbb x puas hati.

Lulu Caldina said...

sedap tak cupcake tu?
zie kreatiflah :)

Rosmiza Ali said...

Kreatif nah ko Zie.. Kalau Miza memang beli siap jer sume kot.. Tak berapa nak kreatif nak DIY ni.. Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™

Zie Madini said...

DAYANG SYAZWANI
-- hehe...hive 5 yunk. tu la..buat sampai puas hati baru syorga rasa kepuasan tu kan. hehe

LULU CALDINA
-- sedap dear, cupcake tu. akan repeat order. If lulu nak order cuppies nanti, try ler order dgn Medina ni ek,. hehe


ROSMIZA ALI
Hehe...tp mieze kreatif part jahit menjahit. zie part jahit2...tak kreatif. takde seni tangan kalau come to part menjahit...haha

nur anis said...

comelll sangattt..:)

suezen said...

nice one babe!...waktu sara dulu..yg sebok buat sume ni my sister. hehehehehe

Ayu Jafri said...

wahhh...beruntung Mikhail dpt mommy best mcm Zie.. :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap nye sis cake tu.. nnt bt la toturial mcm mna nk bt toppers tu.. hehe