Part 1 : Belated Birthday Celebration Mikail


Hehe...Niat nak buat balloon decoration. Since birthday mikail weols buat BBQ...ingat nak ikat balloon kat tepi pagar. Alih alih...short of balloon ler plak. Sikit sgt beli...huhu. Ingat dalam satu pek ada 10 balloon...rupanya sikit je.

...Since tgn zie ni tak begitu berseni nak buat hiasan balloon...gnie gnie pun jadi lah :D

::
::
::
::


Tadaaa!!! Hehehe...ok lah tu daripada nan hado :D Haha.  Oh ye, birthday flag yg terlekat kat dinding tu, bukan zie yg buat taw. Kakak ipar zie Chu yg buat. Superb ah!




Tadaaa!!! I loveeee it soooo much. Memang tema disney cars...i love it! Yang ini Chu sponsor...hikss!




Frame ni pun Chu yg design and sponsor. Bertuah nah zie berkakak ipar dgn Graphic designer taw :D






Haaa...paper props ni plak, zie tempah dari dia. Zie hanya tempah 6 sticks je. Sekali tgk dtg...more than that! hahaha. 








Hehehe...oh ye, weols sambut birthday mikail weols weols je ko uols. Takde buat besar besaran. Just families je...hehe. Nasib baik gak zie tak jumpa kawan2 yg lain n ramai org sbb malam tu hujan lebat...terpaksa BBQ dlm khemah jer. Hahaha.

...buat kecil2 je. At least ada sambutan buat mikail. Insya'Allah on his 3rd birthday tahun depan, akan jemput semua kenalan. Insya'Allah :)





Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
D'QASEH BEAUTY
-- Click SINI utk view website :)
Jom amalkan pemakanan sunnah
dengan QASEH GOLD yang
Mudah, Murah & Mujarab untuk
kesihatan seisi keluarga :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::







5 comments:

Dayang Syazwani said...

yang,
asalkan smua family dpt gather kaaann

cantiklah chu buaaaat...

~♥dieyba_baby♥~ said...

pandai la akk ipar akk bt.. blh tempah ngn dia x ?? sgt2 cntik and kreatif..

Siti Nurhayati Dollah said...

Yang penting dikelilingi family. Meriah nampak dengan hiasan2 tu.. ^_^

Rosmiza Ali said...

Happy belated 2nd birthday mikail!
Rosmiza Ali Official Blog™

Hernee Nazir said...

happy belated birthday mikail..

mama mikail semakin cun melecun eh.. ;)