Part 2 : Belated Birthday Celebration Mikail (video)



Sambung dari bahagian  --> Part 1 : Belated Birthday Celebration Mikail :)



Husband jadi tukar BBQ...hehe. Weols tukang makan je...hikss :D Terpaksa buat khemah sebab masa tu hujan lebat gilos...huhu. Nasib Abg Bol bawa...kalau tak, terpaksa cancel agenda BBQ...hehe




Anak papa...excited dia kooo. Lari sana, lari sini :D 2 tahun dah umur mikail. Terasa macam baru semalam je lahirkan si comel zie ni...hehe





Yummmyyyyy!!! Sebab zie terlampau busy, hanya 2 ketul je sayap ayam ni zie sempat makan. Haha. Takpe...utamakan tetamu :P




Tgk mikail tu...bukan reti nak tgk camera...grrrrr!!!! By the way, ada 2 video yg tidak begitu sempura pengambilannya sebab anak buah zie, Qeera...tak reti guna DSLR ambil video. Hahaha.

...ok ler tue daripada takde video langsung kan. Meh layan :D

::
::
::
::
::

video


video

Psssttt....abaikan suara zie. Hahahaha. Selamat ulang tahun kelahiran duhai anak tersayang. Semoga sentiasa di bawah lindungan dan rahmat daripada Allah swt. Semoga membesar menjadi anak yg soleh dan taat kepada perintah penciptamu, sayang. 

....Amin ya rabbal alamin :)









Blog Pilihan Entry Ini :) 

RAFHANAH'S COLLECTION
-- Click SINI utk view Facebook Page :)
Menjual custom made tudung & shawl. Sangat
cantik dan menawa.

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::







2 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh sedap nye.. kek tu yg x blh tahan.. sampai sekarang ngidam ni.. hehe

Rosmiza Ali said...

Ala, nape videonya pendek sangat.. Huhu..
Rosmiza Ali Official Blog™