Dapat Kerja Baru Tapi....




Penghujung bulan lepas, Zie ada pergi interview. For your information, 3rd interview in my life and it was my second interview untuk kerja swasta after hampir 13 tahun...perghhh, lama. To my suprise... I GET THE JOB, babe! Sangattt sangattt happy koooo.

....so awal bulan ni tadi, zie bagi ler kat boss skrg my resignation letter. Terkejut kooo bos zie terima surat perletakkan jawatan zie. Bincang punya bincang, boss rejected my resignation :) Dia offer zie gaji yang lagi besar dari gaji yg syarikat satu lagi offer.

...So keluar dari bilik boss dengan senyum lebar koooo. Bukan senyum lebar sebab gaji naik. Senyum sebab..

"You are an asset to our company. So, i rejected this..." 

...kata boss sambil bagi balik surat perletakkan jawatan zie. Awwww.... i am so touched. Selama ini fikir i am nothing to company dorg. Rupa²nya i am. Sgt terharu dgn boss willing to give me big offer and stop me from leaving his company.

Terasa di hargai sgt² penat lelah kerja zie selama ini. So zie putuskan, utk still working di syarikat lama ^_- Di sinilah rezeki ku.... Alhamdulillah. Insya'Allah tak akan plan nak berhenti lagi :D








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





6 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

alhamdulilah akk.. rezeki akk.. syukur nye.. klw diba mmg stay lama da kat sna..

Tentang Kita said...

bagus la kalau company menghargai staff...

suezen said...

fuh asset for this company. meletop sgt zie. rezeki kat situ. tgk lah nnt another 5 years. try tukar angin baru lg. mana tau dia naikkan lg. hihihi:D...im happy for u!

Zura Tahir said...

masa akk bg resignation letter pun...boss akk reject tp sbb dh nekad...lg pun dia xoffer naik gaji pun..kihkih

☆Lady Zahraa☆ said...

untungnya dapat company yang appreciate workers.. Tahniah zie. All the best.

Rosmiza Ali said...

Kan dah kata bos sayang kat Zie.. ^__^
Rosmiza Ali Official Blog™