Semakin Terabai Blog :(


Gara² jadual kerja semakin menimbun dan online bisnes, alhamdulillah semakin maju sebab ramai dah dropship agents zie... as a result, blog yg dulu pernah menjadi keutamaan sekarang semakin terabaikan... uwaaa!!! Tak sengaja nak abaikan...cuma betul² takde masa free sangat utk taip entry :(


Awww...still ada juga yg still merindui entries blog zie...hehe. Ingatkan takde yg nak kesah tadi..haha :D Dulu..setiap hari akan update blog. Now...dlm sebulan pun rasanya susah nak update blog :( :( :(

...dah tak seperti dulu. Huhuhu




Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



6 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

serius akk mmg rndu nk bce akk nye blog.. kalau x msti ada sehari sekali.. hehe.. kim salam mikail akk.. hehe..

suezen said...

xper zie..ade reader yg phm. dont worry yer. hehehehehe

Bro Framestone said...

Ok nk rindu juga.. boleh x?

www.broframestone.com

Mad Parihh said...

blogwalking dari parihh :) jangan lupa singgah http://blogparihh.blogspot.com/

Cik Nadz said...

saya pun rindu dengan celoteh zie jugak! baby mikail pun da lama takde update..hee

Rosmiza Ali said...

Takpe zie.. Kerja tu lebih penting.. Utamakan kerja dulu.. Ada masa free baru curi masa update blog ye.. Happy working Zie! ^__^
Rosmiza Ali Official Blog™