Bawa Si Kecik Jalan Jalan



Setiap minggu, kalau tak hari Sabtu, hari Ahad... kompom akan bawa si kecik zie ni kuar jalan jalan. Tak dia boring asyik terperap kat rumah je kan :) Lambat zie bawa dia kuar, dia yg akan sebut...


"Mamaaa... kuar, kuar.... Jom.."


...hehe. Mentang mentang lah dia dah pandai bercakap (pelat budak lah ea), asyik nak ajak mama dia keluar je kerja dia...hehe. Ikut perangai zie nah Mikail ni, Kaki jalan. Hehehe.






Sampai je weols kat Plaza Merdeka shopping mall, tgk kat stage ada decoration sempena christmas. Pe lagi....suruh mikail naik stage, sebab nak ambil gambar dia. Hehehe









Seee uols, kejap je dia menyesuaikan diri dia dgn budak budak. Actually budak budak mula mula tak nak berkawan dgn dia. Dorg nak main sesama sendiri je. But knowing mikail, friendly like mama dia **ceaaa...haha**

...of coz kooo buat muka tebal and join the crowd. Hehe. Akhirnya diterima. Hehehe :P





Uiii....awat terkangkang si botak oiiii. Hehehe.








4 comments:

yoorin melacolea said...

beranii dia kannn.. bagus ..sebab tu lebih suka aktiviti outdoor dari indoor.. die berani hadap dengan org kann

suezen said...

zie! gojes as always!!!!!!!!!!!

~♥dieyba_baby♥~ said...

pandai eyy crk kawan.. hehehe bgus2.. friendly la kamu mikail..

Rosmiza Ali said...

Hehe.. Mesra alam rupanya si Mikail ni.. ^_^
RosmizaAliDotCom™