Bogel Kegembiraan





Ada hari tu, Zie balik awal sebab ambil cuti. Bila sampai je kat rumah, Mikail baru habis mandi. Bila dia tengok je kereta zie parking dah....

....tanpa hiraukan apa apa, terus dia belari keriangan sambut zie depan pintu. Awwwww....




Ni uols...tgk. Bogel koooo anak zie ni sambil menari nari sambut kepulangan zie dari kerja. Tersentuh hati keibuan zie bila tgk anak sgt happy bila tgk mama dia balik kerja.

....lepas tu minta di gendong. Hehe





... my little angel :) Dia lah penyejuk hati, dia jugak lah tukang sakit hati. Hahaha. Si pelangi kehidupan Zie sekeluarga. Mewarnai kehidupan kami...









2 comments:

intandayani said...

Bestkan ade anak..skrg baru terasa nikmatnya ade anak

Rosmiza Ali said...

Eeee, Mikail bogel.. Hehe..
RosmizaAliDotCom™