Christmas Gift Dari Boss



Semalam before boss inform weols boleh balik awal (pukul 4pm), dia suruh bini dia jadi Santa Rina...hehe. Turun bawah utk bagi Christmas gift. Excited memang excited...tapi bila tgk sekali lagi dpt gift ya sama...terus excitement jadi ala ala "Oh.." gitu...hehe

...Bossssss, last year dapat Teddy bear ni gak arrrrrr bossssss. Huhu






Takpe lah....hadiah yang sama pun sama lah. Janji hado kan. Cuba bersyukur sikit... hehe. Last year nyer teddy ni, zie tak tahu dah letak mana gara gara Mikail. Kau tahu lah anak aku tu uols....bermain main campak sana sini...

...pastuh, ajaib weh. Hilang...hehe. Emak dia ni plak jenis yg malas n bercari...so, biarkan :P






This year, since dpt hadiah yg sama. Tak nak dpt bagi kat Mikail. Nak gantung je kat dlm kereta. Comel apa teddy bear nih...hehe. Balik terus gantung ^_^ Awww...terus jadi "perempuan" kereta zie coz ada bear bear...hiksss









3 comments:

Mysara Ab Rahman said...

comel je bear tu...kte pn xpenah gantung pape bear g kt krete cm tu..hee

Hanis Amanina said...

takpe sis :D the thought that counts :)

sis, sy ada buat giveaway, jemput join hihi

hanisamanina.com

Rosmiza Ali said...

Cute bear2! ^__^
RosmizaAliDotCom™