Infuse Water.... Untuk Kempiskan Perut




Yayyyy!!!! Finally i made it after sooooooo long wanna make my own infuse water. Hehe. Semalam kerajinan nak bersihat sihat bagai. So, gigih kooo ke nearby market and sambar lemon n cucumber. Nak kempiskan perut katanya kau! Hahaha

...Since sekarang zie tgh gigih workout, so kena lah gak jaga dalaman sekali. 






Live healthy, drink healthy. Ceaaa...salogan dia weh. Skema dow! Hahaha, Sedap gak kooo rasa air ni. Kira perisa buah asli gitu...hihihi. Insya'Allah if setiap hari minum, akan kempis gak kot perut buncit nih. Hahaha.

...takpe, if tak kempis pun takpe. Janji sihat. Thats all that matter :D



Bawa sebotol besa ke opis ^_^ Keterujaan nak slim weh...hahaha.








8 comments:

Mia Zara said...

sy pn sllu amal jgk klu perut dh nmpk buncit..heee ;)

Najib Ariyan said...

hmmm air buang toksik... bagus tu... sihatkan badan... toksik lah yg banyak melemahkan manusia sekarang ni

husna yusof said...

wahhh 1st time singgah sini terus follow.. btw mmg ramai yang post cite pasal buat infuse water ni kann.. heheh nak cuba tp mcm masammm jeee kecur terus hehehe

zafairMAS_shakleeSITE said...

memang bagus air sihat ni.. hehehe saya pgl air sihat.. bukan je buang toksin, rase freshhh kan.. moga bertahan untuk kesihatan.. heheheh

Hanis Amanina said...

letak dua tu je ea sis? timun n lemon?

hanisamanina.com

Zie Madini said...

@AMANINA
-- actually ada 2 lagi campuran. Serbuk halia and mint herbs. akak takde...tu yg letak 2 je. hehehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

sedap nye akk.. lgi2 ada ais tu..

Rosmiza Ali said...

Infuse water! Ada gak angan2 nak try buat tapi tak terbuat2 lagi.. Peti pun lom ade.. Huhu..
RosmizaAliDotCom™