Kelihatan Eksklusif Dengan Silk Satin Shawl





Selaku peminat tegar silk satin shawl di Zakiiya Hijabi, dan selaku peminat tegar warna warna terang.... wajib kooooo zie request kat Kiki untuk buat warna emerald green, voilet purple dan hot pink :)

...seee, semua warna terang terang je kan. Hahaha. Dari jauh berjalan org dah nampak. Tak payah nak pakai baju reflector bagai...confirm selamat. Hehehe. Meh zie tayang gambar selfie zie wearing it ek :P





Emerald Green


Voilet Purple

Hot Pink

Seee...nampak eksklusif je kan bila bersilk satin shawl ni. Nampak kemas je. More over kain dia panjang. tu yg zie suka :) 3x lilit tu taw. Sangat suka dgn silk shawl ni.

Siapa nak boleh je terjah FB Kiki utk place order ea --> Kiki Hanako FB








2 comments:

Rosmiza Ali said...

Cantik! ^_^
RosmizaAliDotCom™

edda(",) said...

comel nah zie... edda pun nak cari tudung@selendang satin. penat cari kat sarawak ni tak jumpe2.. hehehe... lepas nie mintak tolong zie belikan je la... pastu pas by hand. boleh jumpa lagi... hehehehehe