Koleksi Hot Wheels Mikail I





Actually so far ada 5 biji keta hot wheels dah Mikail zie belikan. Tapi yg satu tu tak tahu mana pergi entah. Nanti nanti jumpa ler tu.... huhu

Psssttt.... macam emak mikail je yg teruja kumpul weh. Hahaha. Since sebiji hampir cecah RM10, tak dpt nk beli banyak banyak sekali gus.

...kena sedikit demi sedikit. Baru tak bankrupt ^_^ Ngeee






Cantik cantik je design keta Hot wheels. Zie still ingat...dulu time Zie kecik kecik, kalau tak silap hanya ada 2-3 je keta hot wheels yg arwah ayah belikan.

Eh! Main kereta koooo aku time kecik kecik. Bukan main patung weh...haha. Dulu kecik kecik tomboi dow. 

Since time kecik kecik tak kesampaian nak kumpul, bila dah ada anak... kena lagi dpt anak lelaki, pe lagi babe.... harus gagah mengumpul.

Dapat gak guna alasab kumpul utk Mikail. Padahal emak nya yg keterujaan jadi kanak kanak riang. Hahaha.











4 comments:

yoorin melacolea said...

ye ke zie sebijik dah 10 ringgit? dulu rasa macam 4-5 ringgit je.. adehhh.. hot weels ni kecik.. memg mudah laa hilang kalau bersepah.. hahaha

Zie Madini said...

YOORIN
-- aah sis. hampir RM10 sebiji. ikut kedai. ada yg charge RM9.90. tapi kat ToysRus hanya RM8.90 sebiji. hehe

...kannn. Tu yg satu lagi dah kehilangan :D

Hanis Amanina said...

sy n abg pun ada kumpul hot wheels masa kecik2 :D pakcik sy lagi fanatik, dah ada satu almari 4 tingkat dah penuh dgn hot wheels n routes dia :D

hanisamanina.com

Rosmiza Ali said...

Haha! Geng la anak ngan mama.. ^_^
RosmizaAliDotCom™