Le Shasta Femelle Bloggers Reunion : Part 1




Reunion ni lamaaaaa dah berlalu taw. Cuma kan dari awal tahun ni zie tak aktif sgt berblogging. Perghhh...baru sedar rupanya hampir setahun zie on off blogging...hehe. LSF reunion ni pada penghujung bulan Ogos yg lepas.

...reunion sekalian dgn celebrating belated birthday LSF member yg pada bulan ogos juga. Zie lah salah sorg yg belated birthday tu. hehehe






Zie pergi dengan si cantik Tilla ni :) Since zie ni tak reti nak drive ke sana ke sini (tak reti nk parking sebenarnya).... so tumpang tilla je lah since rumah weols pun berdekatan. Hehe





Us, Le Shasta Femelle bloggers... hehe :) Masa ni belum ramai lagi yg datang.





Selaku MC weols...hehe. newly wed, Ijan a.k.a Fareeza :) Tp masa reunion ni dia Mrs-to-be lah. Belum married lagi pd masa ni :D 1st acara, ice breaking. Actually mostly LSF kebanyakkan dah kenal dah. hanya sorg je yg baru...hehehe





Zie dgn blogger Aishah :) Beautiful mom




Zie dengan Chu & Effa Tailor :) Haaa...effa ni je new member ^_- Dia tailor taw...cantik giler baju dia design...thumbs up!





Hehe...Mikail jd perhatian masa tu. Siap dgn owner cafe tu dok gendong mikail ke hulu ke hilir. Kena lagi dgn Mikail ni friendly and tak takut org.... pe lagi, havoc cafe tu dgn gelak tawa Mikail. Hehehe.

....Hyper ana zie ni taw. Letih aku.





Zie dengan blogger Wawa :) Used to be my bridemaid masa zie kawen dulu. hehe :) Acara weols selepas tu adalah Shawl Tutorial. Tapi tak banyak gambar tutorial yg zie ada coz masa tu zie sendiri gak yg buat tutorial. Hehehe


.....entry bersambung ke Part 2 ek uols. Stay Tune!








2 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

best nye dapat jumpa sume

Ayu Jafri said...

wahh..seronoknya boleh jumpa blogger lain... <3